L'expedició santcugatenca torna de Muxía


  • Comparteix:

Els 92 voluntaris, en arribar a Sant Cugat

Els 92 voluntaris, en arribar a Sant Cugat

L'expedició santcugatenca que ha participat en les feines de neteja de les costes gallegues va arribar diumenge a Sant Cugat. Els 92 voluntaris volen organitzar una exposició i altres activitats per donar a conèixer la seva experiència i sensibilitzar els ciutadans sobre la situació de Galícia, que han conegut de primera mà durant tres dies.

En arribar a Sant Cugat, els voluntaris, vestits amb les granotes de treball, han desplegat dues pancartes, on s'hi podia llegir 'No sobren voluntaris, falta voluntat política' i 'Perill, hi ha més Prestiges'.

L'alcalde de la població gallega de Muxía, Alberto Blanco, ha expressat el seu agraïment a Sant Cugat i als 92 voluntaris que des de dijous han col·laborat a les tasques de neteja del vessament de fuel del Presitge. Blanco també ha agraït la mostra de solidaritat que Lluís Recoder ha transmès a Muxía a través d'una carta.

Alberto Blanco



L'expedició, organitzada pel Grup de Natura del Club Muntanyenc, va sortir de Sant Cugat el primer dia de l'any i ha treballat durant 3 dies per recuperar les costes de Muxía i un penyassegat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.