Els Amics de la UNESCO commemoren el 40è aniversari del Concili Vaticà II amb un cicle de xerrades


  • Comparteix:

L'Associació d'Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat comença la propera setmana un cicle de conferències amb motiu dels quaranta anys del Concili Vaticà II. Es tracta d'un conjunt de tres conferències que tindran lloc a partir del dijous dia 16.

La primera xerrada, sota el títol '1962: Una finestra oberta als nous temps', la pronunciarà Joan Estruch, que explicarà el Concili Vaticà Segon. La següent cita arribarà el dia 23, quan Modest Prats parlarà sobre el Concili català. L'última conferència la protagonitzarà Albert Sáez el dia 30 i tractarà sobre la possibilitat que hi ha de celebrar un altre concili en el futur.

A banda d'aquesta celebració, els amics de la UNESCO han enviat durant les passades festes de Nadal vint tones de farina cap a la ciutat de Roman, a Romania. Es tracta d'una donació del grup 'Pa sense Fronteres'. L'Associació està recollint ara roba d'hivern, joguines i material escolar per a un pròxim enviament que es farà al mes de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.