El 'Diari de Sant Cugat' respon les crítiques de la JNC


Temes relacionats

Les JNC carreguen contra un reportatge del 'Diari de Sant Cugat' que parla de la seva exclusió de Barraques ( 3/jul/08)


  • Comparteix:

Un exemplar passat del diari

Un exemplar passat del diari

El 'Diari de Sant Cugat' es defensa de les crítiques de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), que van acusar el setmanari de difondre una versió incorrecta dels motius pels quals van ser exclosos de les Barraques. Segons ha explicat a Cugat.cat el redactor del reportatge en qüestió, la informació que es va publicar es basa en declaracions de l'Assemblea de Barraques i del mateix Ajuntament, i en cap moment s'expressen opinions personals.

El setmanari va publicar fa una setmana un reportatge sobre les Barraques on s'afirma que l'Assemblea de Barraques va excloure la JNC perquè l'any passat havien contractat personal de fora l'associació.

L'autor del reportatge assegura que en aquest punt es va basar en les fonts que va considerar oportunes, que van ser la mateixa Assemblea i una tècnica de Cultura de l'Ajuntament encarregada de la coordinació entre l'Assemblea i el consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.