Nova web del Consell Comarcal del Vallès Occidental


  • Comparteix:

El Consell Comarcal del Vallès Occidental estrena nova web. A l'adreça Ccvoc.cat es pot trobar informació sobre la gestió del Consell comarcal, així com també els serveis i novetats que ofereix l'ens comarcal.

El president del Consell, Antoni Rebolleda, ha explicat que va dirigida als Ajuntaments del Vallès Occidental però també als veïns dels municipis de la comarca.

Per aquest motiu, el nou web és molt visual i és divideix en cinc àrees principals. Un espai és 'El Consell', que aplega la informació de la pròpia institució. La secció de les 'Àrees de Treball' mostra els diferents àmbits de gestió del Consell. També apareix un apartat de 'Serveis i Tràmits' i 'La Comarca', una guia de la comarca per als usuaris. També hi ha una 'Sala de Premsa i Actualitat', una secció on els mitjans de comunicació podran trobar les notícies més rellevants sobre el Consell.

Segons el vicepresident del Consell, Francesc Xavier Martín, la nova web pretén prioritzar la informació de la feina que fan per facilitar la divulgació dels serveis que ofereixen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.