La famílies gitanes que van abandonar Sant Cugat s'instal·len a Castellbisbal


  • Comparteix:

Una de les caravanes dels gitanos abans d'abandonar Sant Cugat

Una de les caravanes dels gitanos abans d'abandonar Sant Cugat

Les famílies gitanes, que s'han traslladat a uns altres terrenys de Castellbisbal, en realitat, provenen d'una trobada evangelista. L'Associació Romaní de Catalunya ha desmentit que els gitanos tinguin reina i ha explicat que dos joves d'aquesta congregació s'han enamorat i han decidit casar-se abans de retornar als seus països.

Francisco Santiago, gerent de l'Associació Romaní de Catalunya, ha explicat que els gitanos no tenen rei o reina. El seu cap d'Estat depèn, en tot cas, del país on visquin.

Francisco Santiago

Els gitanos espanyols tenim un president, que es diu José María Aznar, i tenim un rei, que es diu Juan Carlos de Borbón


Des d'aquesta associació de gitanos creuen que els motius de l'assentament serien uns altres. Creuen que són una excusa per poder-se quedar en algun lloc.

Francisco Santiago

Els hi ha donat diferents terminis per abandonar els terrenys, però ells han posat diverses excuses i ara s'han invetat això de la boda


Recordem que una trentena de caravanes han passat la nit a Castellbisbal on tenen la intenció de celebra l'enllaç matrimonial. Des de l'Ajuntament, no obstant, se'ls dóna de temps fins avui a les 5 de la tarda per abandonar aquests terrenys del polígon industrial de Santa Rita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.