Durant l'any 2002 es van recuperar 12 tones de paper i cartró a Sant Cugat


  • Comparteix:

Durant l'any passat, la recollida selectiva va permetre recuperar més de 12 tones de paper i cartró, que van ser tractades en plantes de reciclatge. La venda d'aquest material suposar uns ingressos per l'Ajuntament de més de 60.000 euros.

La tinent d'alcalde de Serveis Urbans s'ha mostrat molt satisfeta per aquest resultat. Segons Berta Rodríguez, la nova contracta de recollida selectiva ha permès assumir la punta de feina que es produeix durant les festes nadalenques, sense cap cost addicional pel ciutadà:

Berta Rodríguez

La recollida del paper i el cartró no ha suposat cap cost pels santcugatencs


D'altra banda, aquestes setmanes es retirarà progressivament l'enllumenat nadalenc. Berta Rodríguez ha subratllat que enguany s'han col·locat llums a molts més punts de la ciutat i, per primer cop, dels districtes. La tinent d'alcalde ha afegit que, a més, s'ha aconseguit un estalvi energètic d'un 54 per cent respecte a anys anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.