Comencen els preparatius de la Setmana Global d'Acció Contra el Deute Extern on assistiran dues membres de la Xarxa Solidària de Sant Cugat


  • Comparteix:

logo de la campanya

logo de la campanya

Dues membres de l'Observatori del Deute en la Globalització, ONG vinculada a la Xarxa Solidària de Sant Cugat, assistiran a les reunions prèvies de la Setmana Global d'Acció Contra el Deute Extern que organitza la campanya 'Qui deu a Qui' (QDQ). Aquesta setmana serà la primera d'aquestes reunions on es debatran entre d'altres coses els temes a tractar. Aquestes trobades són obertes a totes les ONG que vulguin participar a la Setmana Contra el Deute Exterior.

El gener de l'any passat va tenir lloc la primera Setmana del Deute al Fòrum Social Mundial de Nairobi. Després de l'èxit d'aquesta primera edició desde QDQ volen repetir. Un dels temes centrals proposats és al voltant de l'Àfrica i els seus problemes com la crisi dels aliments o la immigració.

Escoltem una de les membres de l'Observatori del Deute en la Globalització, Iolanda Fresnillo, que assistirà a les reunions. Són declaracions a Cugat.cat.

Iolanda Fresnillo

Desde aquí entenem que aquestes mobilitzacions s'han de fer de manera participativa.


Al llarg dels propers mesos i fins a l'octubre, les reunions s'aniran celebrant cada 15 dies.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.