La crisi del petroli, a debat en el tercer dia d'escola d'estiu de la Unipau


Temes relacionats

El control dels recursos centra el segon dia de curs d'estiu de la Unipau (18/jul/08)


  • Comparteix:

Ramón Fernández Durán és un dels conferenciants

Ramón Fernández Durán és un dels conferenciants

Els hidrocarburs protagonitzen la tercera jornada de l'escola d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau). Diversos experts analitzaran duran tot el dia els conflictes entorn el petroli i el seu impacte en la pobresa mundial.

La jornada començarà a dos quarts de deu del matí amb una anàlisi de les guerres pels recursos energètics a càrrec del vicepresident de l'Associació per a l'estudi dels Recursos Energètics (AEREN), Pedro Prieto. Dues hores més tard, el membre d'Ecologistas en Acción, Ramón Fernández, aproparà la història tràgica del petroli al món als assistents. A dos quarts d'una, s'explicarà l'impacte de les indústries extractives de la mà del responsable del projecte 'Petroli al Txad' d'Intermón Oxfam, Marc Niñerola.

Com cada dia les Clownclusions tancaran l'activitat al migdia per reprendre's a dos quarts de cinc amb el cas de Rússia de la mà del professor de Relacions Internacionals de la UNED, Carlos Echevarría. La jornada tancarà amb l'enginyera química Sílvia Formentí, que acostarà els impactes de l'extracció petrolífera a l'Equador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.