Sant Cugat i 10 municipis de l'entorn demanen formar part a la Xarxa Eurocities


  • Comparteix:

Sant Cugat demanarà avui adherir-se a la Xarxa Eurocities, una plataforma que permet compartir coneixements i intercanviar experiències per analitzar problemes comuns. A més de Sant Cugat, 10 municipis més, entre ells Terrassa, Rubí, i Sant Quirze també se sumen aquest projecte. L'alcalde Lluís Recoder serà l'encarregat de signar el document de sol·licitud conjunta d'adhesió en un acte que tindrà lloc a Rubí.

La Xarxa Eurocities només accepta nuclis de població de més de 250.000 habitants. D'aquesta manera Sant Cugat formarà part juntament amb 10 ciutats més de l'entorn de Terrassa del que s'anomenarà 'Terrassa region cities'.

La Xarxa Eurocities és la xarxa de les principals ciutats europees i va ser fundada l'any 1986 amb l'objectiu de ser un punt de trobada de contacte de les diferents ciutats. Aquesta xarxa compta amb 132 ciutats grans de 30 països europeus diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.