Dissabte s'inicien les obres de la línia 7 de Renfe


Temes relacionats

Picabaralla entre el PSC i el PP per les obres de la línia de Renfe al seu pas per Sant Cugat (25/jun/08)

El PSC presenta una proposició no de llei per desencallar la polèmica sobre les obres de Renfe (22/mai/08)

Recoder demana al delegat del govern a Catalunya que intervingui en el conflicte amb Foment per les de les vies de Renfe ( 3/abr/08)

Recoder: 'L'actuació de Foment amb la línia d'ample europeu és lamentable' ( 1/abr/08)

Foment comença l'adequació de la línia d'ample europeu de Renfe sense respondre les al·legacions de Sant Cugat (26/mar/08)


  • Comparteix:

Renfe oferirà un servei especial

Renfe oferirà un servei especial

El Ministeri de Foment inicia aquest dissabte una nova fase de les obres d'adequació per a trànsit d'ample internacional i ample ibèric de la línia C7 de Renfe, que passa per Sant Cugat. Les vies afectades són les que van entre Castellbisbal, Papiol i Mollet Sant Fost i modificarà la freqüència de pas dels trens de viatgers del trajecte entre Martorell i Cerdanyola Universitat. Entre aquestes estacions hi haurà un tren per hora i sentit els dies laborables i els festius.

Ho ha explicat el responsable de comunicació de Renfe a Catalunya, Antonio Carmona.

Antonio Carmona

Dissabte s'inicien les obres i això provocarà una modificació del servei de la línia 7.


Carmona ha explicat que les obres s'estan fent durant l'estiu per minimitzar les molèsties als viatgers. Ha afegit que el tram entre Cerdanyola Universitat i l'Hospitalet de Llobregat prestarà el servei habitual.

Carmona ha explicat que les obres consisteixen en tres operacions bàsiques. El muntatge d'una superestructura amb tres carrils d'ample mixt que inclou la renovació del balast i el muntatge de carrils i travesses. La substitució dels aparells de desviament existents a les vies generals per aparells específics d'ample mixt. I finalment, la renovació completa de les instal·lacions d'electrificació i de les de seguretat i comunicacions.

Aquestes actuacions permetran la circulació pel ramal Papiol - Mollet de trens de mercaderies i viatgers tant d'ample ibèric com d'ample internacional, garantint l'accés per aquest ramal dels combois de mercaderies de la linia d'alta velocitat Barcelona - Frontera francesa i evitant el seu pas pels túnels urbans de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.