Les obres de l'aparcament i la plaça dels Quatre Cantons s'acabaran a finals de març


  • Comparteix:

La primera fase de les obres dels Quatre Cantons va finalitzar amb l'obertura al trànsit de vehicles del carrer Francesc Moragues

La primera fase de les obres dels Quatre Cantons va finalitzar amb l'obertura al trànsit de vehicles del carrer Francesc Moragues

L'aparcament i la plaça dels Quatre Cantons s'acabarà a finals del mes de març. Paral·lelament la vianantització del centre s'està acabant d'executar amb el carrer Santiago Rusiñol i permetrà canviar la fesomia del centre i convertir la ciutat en un espai de major qualitat urbana.

L'Ajuntament ha anunciat canvis importants de l'aspecte del carrer Santiago Rusiñol, que comptarà amb una font, bancs i arbres de fulla caduca i perenne perquè es puguin veure durant tot l'any. Els arbres es plantaran a la banda nord del carrer, per permetre el pas dels cotxes dels veïns i dels serveis per la banda sud. Ho explica el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó:

Jan carbó

Es col·locaran arbres de fulla caduca i fulla perenne cada quinze metros


Però la transformació també tindrà en compte la renovació del subsòl de les instal·lacions urbanes, tal com apunta Jan Carbó:

Jan Carbó

És un carrer on les aigües negres estan en bon estat i es farà una nova xarxa de aigües pluvials


Totes les obres es faran de forma que no perjudiquin la mobilitat dels ciutadans pel centre. Per aquest motiu, primer s'està aixecant el paviment del centre del carrer, deixant pas als ciutadans per les voreres. Un cop acabada la part del mig es tirarà formigó, i es començarà a actuar sobre les voreres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.