La pluja obliga a anul·lar part del programa d'activitats del segon dia de Festa Major de Mira-sol


  • Comparteix:

La Bicicletada popular ha donat tret de sortida al segon dia de Festa Major de Mira-sol amb 132 inscrits. Les propostes han continuat amb la festa de l'escuma, dirigida als més petits, tot i que la pluja ha obligat a anul·lar part del programa previst com el ball de nit a càrrec del grup La Banda del Drac.

La peculiaritat d'aquest any ha estat la Botifarrada popular sense gluten, perquè els celíacs també puguin gaudir d'aquest sopar popular. Tot i que estava prevista a l'esplanada del Casal, finalment s'ha realitzat a l'interior de l'equipament.

A més de la festa de l'escuma, la canalla ha pogut participar al Tren de la Festa, un espectacle dirigit a les famílies, a càrrec de la companyia Xubi-dubi.
A la tarda els aficionats als escacs han pogut gaudir d'una nova sessió, en aquest cas de partides simultànies al Club d'Escacs de Mira-sol.

La cloenda del segon dia de festa amb el ball de nit a càrrec de La Banda del Drac finalment s'ha anul·lat per culpa de la pluja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.