La campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' registra una de les participacions més baixes


  • Comparteix:

Una vintena de santcugatencs s'han sumat a la 15a edició de la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', una de les participacions més baixes des que se celebra a la ciutat. Les piscines de la Floresta i del Parc Central han aconseguit 2.500 metres nadats per recaptar fons a favor d'aquesta malaltia que afecta unes 6.000 persones a Catalunya. D'aquesta manera, la ciutat s'ha afegit un cop més a aquesta campanya que enguany s'ha realitzat simultàniament a 600 equipaments catalans.

Han estat pocs els que han participat aquest diumenge a la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', en part propiciat per la pluja de dissabte i la baixada de les temperatures. En total, 22 persones s'han sumat a la iniciativa, que anys anteriors havia aplegat una setantena de santcugatencs.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, explica el sentit de participar a la campanya.

Xavier Amador

Fomentar la participació i la consciència ciutadana. La salut és molt important i hi ha molta gent que no la gaudeix. Entre tots hem de lluitar.


'Mulla't per l'esclerosi múltiple' és una campanya de sensibilització al voltant d'una malaltia que a tot el país pateixen unes 6.000 persones. Des de fa 15 anys, la Fundació Esclerosi Múltiple proposa una jornada per recaptar fons i mobilitzar la ciutadania en contra d'aquesta malaltia degenerativa del sistema nerviós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.