Els intercanvis culturals centren avui l'última xerrada de la Mostra de Turisme


  • Comparteix:

La Mostra de Turisme organitza aquest dijous al Casal de Joves TorreBlanca una xerrada informativa sobre els intercanvis culturals. Aquesta és l'última de les activitats programades dins la Mostra de Turisme que des del juny està disponible a l'equipament jove per facilitar tot tipus d'informació per preparar un viatge.

La xerrada tindrà lloc al Casal TorreBlanca a dos quarts de vuit del vespre i és oberta a tothom. L'objectiu és complementar la informació que ofereix la mostra per preparar un viatge.

La regidora de Joventut, Esther Salat, explica que la mostra ofereix un valor afegit a la simple cerca per internet.

Esther Salat

La informació està disponible a través d'internet o durant tot l'any a la viatgeteca. Per a la Mostra hi ha un esforç d'informació i assessorament.


Aquest espai està destinat principalment als joves d'entre 18 i 29 anys, tot i que és oberta a tothom que ho vulgui. La mostra ofereix assessorament personalitzat, connexió a internet i tota mena de guies i mapes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.