La Fundació Prodis assumeix la gestió d'una granja de la Floresta


  • Comparteix:

Prodisminuïts Fundació Privada Terrassenca (Prodis) ha inaugurat unes noves instal·lacions a la Floresta. L'entitat ha assumit la gestió de l'anomenat Mas de Prodis, situat a Can Busquets, que servirà per a les sortides dels seus usuaris i ampliarà les activitats de l'organització. Francesc Busquets ha cedit el centre d'unes quatre hectàrees que compta amb un hort i una granja.

La nova masia de la Fundació Prodis ja s'ha començat a utilitzar per les noves activitats de l'entitat, que tenen un caràcter rural. L'associació té la intenció d'organitzar activitats terapèutiques a través d'un taller ocupacional a l'hort i destinarà la masia a segona residència pels usuaris dels pisos tutelats que té l'entitat.

Escoltem el gerent de Prodis, Josep Maria Julià.

Josep Maria Julià

És un espai de teràpia i de treball a l'aire lliure i el fem servir de segona residència de l'entitat.



La finca compta amb una edificació com a casa de colònies, un espai per a masovers i una granja amb cavalls, un ruc, ànecs i gallines. A més, també hi ha un hort adaptat per a persones amb paràlisi cerebral i malalties mentals.

El santcugatenc Francesc Busquets ha cedit la masia, que anteriorment ja havia servit de seu a una entitat de disminuïts en edat escolar de Barcelona. En els últims anys el mas ha estat en desús fins ara, que Prodis n'ha assumit la gestió i ha fet les obres d'adaptació pertinents, tal com explica Julià.

Josep Maria Julià

Les obres les vam acabar al març i ja hi hem anat de colònies.



Prodis és una associació d'iniciativa local, sense ànim de lucre, destinada a l'assistència i la promoció integral de les persones amb discapacitat psíquica, mental o paràlisi cerebral.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És una bona notícia. Esperem que els nois i noies de Sant Cugat també puguin gaudir d\\\'aquest servei.

Inma. Enviat el 17/jul/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.