FGC oferirà cobertura 3G per a telefonia mòbil a les línies del Vallès


  • Comparteix:

Les estacions també tindran cobertura 3G

Les estacions també tindran cobertura 3G

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) incorporarà a partir de setembre la tecnologia 3G a les línies que uneixen el Vallès amb Barcelona. D'aquesta manera tots els usuaris dels ferrocarrils que disposin d'un telèfon o una PDA amb aquesta tecnologia i que tinguin contracte amb Telefònica, podran accedir a la xarxa. Al renovar les línies també es garantirà la cobertura de la telefonia normal, que fins ara patia interrupcions.

La iniciativa s'ha pensat per a tota la població, però es preveu que els principals usuaris seràn els estudiants de la UAB i els treballadors de les empreses tecnològiques del Vallès. La cobertura del 3G serà només aplicable als clients de Telefònica però es preveu que la resta de companyies se sumin al servei en breu.

El portaveu de l'àrea de projectes i instal·lacions dels FGC, Josep Campiño, ha explicat la cobertura del servei. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Campiño

La cobertura serà total per als clients i també funcionarà a l'exterior.


Al nou servei també s'hi sumarà una xarxa de Wi-Fi que servirà per connectar les càmera de vigilància amb un centre de control. No es descarta que aquesta xarxa pugui ser accessible per a tothom en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.