El Consell Assessor de RTVE a Catalunya desconfia de la creació d'un canal de TDT en català


  • Comparteix:

El Consell Assessor de RTVE a Catalunya 'veu amb preocupació els pocs avenços de l'ens per crear un canal de TDT en català'. El Consell també ha reivindicat una franja horària estable en llengua catalana al vespre ja que 'garantiria una fidelització de l'audiència a Catalunya'. Els estudis de TVE a Catalunya estan situats a Sant Cugat.

Aquestes han estat les demandes principals del Consell Assessor en la sessió plenària d'aquest mes i que RTVE ha fet públiques a partir d'una carta als mitjans.

Els membres del Consell també han expressat el seu acord perquè 'no s'alterin els horaris de les escasses emissions en català que es fan actualment'. El contingut de la carta aposta perquè el centre de Producció de Sant Cugat torni a ser un referent pel que fa a creativitat, innovació i iniciativa davant dels nous reptes de produccions audiovisuals. El consell conclou que 'aquest havia estat un dels elements característics del centre i, recuperar-ho, augmentaria la seva capacitat davant del nou panorama audiovisual que es planteja en l'actualitat'.

El consell ha reclamat que les retransmissions esportives siguin fetes amb equips propis del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.