La Festa Major de la Floresta comptarà amb la 25a Cursa Popular


Temes relacionats

L'èxit està en els 500 participants ( 8/jul/08)

La Cursa Popular de La Floresta ultima els preparatius (22/abr/08)

Xavier Sans: 'Volem consolidar la cursa Popular de la Floresta dins del món de les curses, sense oblidar el seu origen popular ' (14/abr/08)


  • Comparteix:

La Cursa Popular de l'any passat

La Cursa Popular de l'any passat

La Festa Major de la Floresta commemora aquest diumenge els 25 anys de la Cursa Popular. La festa continuarà amb una exhibició de bitlles catalanes, una caminada popular, i finalitzarà amb la representació de l'obra de teatre 'El Mètode Gronholm' amb l'Agrupació Teatral de la Floresta.

La cursa tindrà un recorregut de cinc quilòmetres, començarà a dos quarts de deu del matí a les Pistes Poliesportives de Can Llobet, i finalitzarà amb una botifarrada popular. També està prevista una exhibició de bitlles catalanes a les mateixes instal·lacions a partir de dos quarts d'onze del matí.

El responsable de la Festa Major i tresorer de la Comissió de Festes, Xavi Sans, anima a tothom a participar-hi.

Xavi Sans

L'esforç de fer 5 km a dos quarts de deu del matí és una causa que val la pena. Són 25 anys de cursa. Hi haurà una gran festa amb exhibició de bitlles catalanes i música en directe. És una festa per la celebració.


D'altra banda, a dos quarts de cinc de la tarda tindrà lloc la 4a Caminada Popular de la Floresta. L'Associació de Propietaris i Veïns d'aquest distrcite ha organitzat un taller de la dinàmica del riure a les set de la tarda al local de l'associació.

A dos quarts de vuit del vespre es representarà l'obra teatral 'El mètode Gronholm' per part de l'Agrupació Teatral de la Floresta al local de a UREF. Aquesta actuació posarà punt i final a les activitats de Festa Major del diumenge. Tanmateix, durant tota la setmana hi haurà diversos campionats de petanca, cartes i domino al Centre Social i Sanitari de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.