Aquest cap de setmana arriba la Festa Major de Sol i Aire


  • Comparteix:

La urbanització de Sol i Aire celebrarà la seva Festa Major aquest cap de setmana. La música i l'art seran els protagonistes de la primera jornada, que tindrà lloc aquest divendres.

La Festa Major s'inaugurarà aquest divendres a les nou del vespre amb el pregó a càrrec del veí Manuel Reyes. A continuació l' art agafarà el protagonisme amb la interpretació musical de Clara Garriga, l' exposició de tècniques mixtes de Maria Lluïsa Cosa i l'exposició fotogràfica de Robert Soro i Lluís Andreu. A dos quarts d'onze, tindrà lloc el tradicional sopar de germanor seguit d'un ball a la fresca amb l' orquestra Soling.

Un dels membres de l'organització, Plácido Cuenca, explica que treballen durant tot l' any per preparar la celebració.

Plácido Cuenca

La Festa Major és la recapitulació de tota la feina que fem durant l' any.


Dissabte a les onze del matí s'oferirà una festa d'inflables i pallassos per als més menuts. A dos quarts de set de la tarda començarà la cursa de cotxes casolans que conclourà amb una botifarrada popular a dos quarts de dotze de la nit. S'acomiadarà la festa amb una disco mòbil a càrrec de JC. Sound.

Diumenge el grup d' autoprotecció de la urbanització de Sol i Aire realitzarà unes pràctiques per a reduir el risc d' incendi de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.