L'hosteleria santcugatenca experimenta un augment de peticions de treball


  • Comparteix:

L'augment de cambrers ajudarà a l'hosteleria santcuganteca

L'augment de cambrers ajudarà a l'hosteleria santcuganteca

El sector de l'hosteleria de Sant Cugat ha rebut aquest estiu més peticions de feina després que els darrers anys manquessin treballadors en el sector. Els encarregats de bars i restaurants de la nostra ciutat reclamen però que el personal tingui un mínim de qualificació. Per això aplaudeixen la iniciativa proposada des del Gremi d'Hostelers de fer cursos subvencionats per a personal en actiu.

Seran un total de cinc cursos amb una durada compresa entre 15 i 25 hores. Es tractaran temes com la cockteleria, la sumilleria, l'elaboració culinària i fins i tot el català per a personal estranger.

Escoltem alguns empresaris del sector hosteler de Sant Cugat.

Cambrers

Aquest estiu ha vingut molta gent jove a demanar feina. / Si poses el cartell de 'es busca cambrer' poden venir 10 o 12 persones.


Des de bars i restaurants han notat un increment de peticions de feina de treballadors provinents de sectors en crisi com ho és la construcció.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.