El Punt de Trobada de la Creu Roja ampliarà els seus horaris de cara al curs vinent


Temes relacionats

La Generalitat triplica els ajuts al Punt de Trobada (21/gen/08)

Castellbisbal s'adhereix al servei de Punt de Trobada (16/feb/07)


  • Comparteix:

Creu Roja ampliarà les hores del Punt de Trobada per tal de cobrir la demanda dels santcugatencs. El projecte permet que els pares separats o divorciats puguin fer l'intercanvi dels seus fills en un espai gratuït per intentar protegir els infants de possibles situacions conflictives.

L'espai Punt de Trobada l'utilitzen actualment 22 famílies de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. Els Ajuntaments dels respectius municipis hi col·laboren econòmicament, tot i que la gestió i el local els facilita la mateixa Creu Roja.

Els pares separats o divorciats poden intercanviar els seus fills en aquest espai amb seu a Sant Cugat. El centre també disposa de sales individuals on els progenitors no custodiats o que no es poden endur els infants poden compartir una estona amb els seus fills en un ambient acollidor.

L'èxit del projecte ha fet que Creu Roja decideixi ampliar els horaris de cara el curs vinent. Actualment el servei està disponible els divendres i diumenges per la tarda i dissabte tot el dia.

El President de la Creu Roja a Sant Cugat i Rubí, Enric Martínez, explica la proposta. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Enric Martínez

Al setembre volem ampliar l'horari del servei obrint els diumenges al matí i unes hores entre setmana.


Enric Martínez afirma que és l'única solució factible perquè de moment no poden assumir l'ampliació de sales i personal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.