L'Hospital General organitza uns tallers de primers auxilis per a pares


  • Comparteix:

Els tallers estan adreçats a pares i mares i també a cuidadors

Els tallers estan adreçats a pares i mares i també a cuidadors

Capio Hospital General de Catalunya, ubicat a Sant Cugat, ha organitzat uns tallers de primers auxilis per a pares i cuidadors dels infants. Els tallers, que porten per nom 'Què cal fer quan un nen s'ofega?', tindran lloc a partir d'aquest dilluns i fins aquest dimecres a tres piscines diferents de Sant Cugat.

Els tallers de primers auxilis organitzats per la unitat de pediatria de l'Hospital General estan centrats en la reanimació dels més petits. Els assistents podran conèixer les accions més essencials que cal dur a terme quan un infant s'ofega.

El cap de la unitat de pediatria del centre hospitalari, Félix Muñi, ha explicat que l'ordre d'actuació durant els quatre primers minuts és bàsic per la supervivència del nen, i que els tallers també volen eliminar conceptes erronis preconcebuts.

Són declaracions a Cugat.cat.

Félix Muñi

La supervivència del nen depèn molt de l'actuació durant els primers quatre minuts de l'aturada.


Els tallers tindran lloc aquest dilluns a dos quarts de sis de la tarda a la piscina de Valldoreix, dimarts a les set de la tarda a la piscina del Parc Central i dimecres a la mateixa hora a la piscina de la Floresta.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.