La Floresta viu la Festa Major entre paelles i música


  • Comparteix:

La gastronomia i el ball han servit per celebrar un nou dia de Festa Major de la Floresta. La XVI Trobada de Mestres Paellers ha aplegat unes 300 persones. Els més petits han trovat el seu espai dins el programa d'activitats amb diferents jocs infantils i tallers.

Els florestans han sortit de nou al carrer per celebrar la seva Festa Major. El penúltim dia de celebracions ha aplegat activitats per tots els gustos i edats. El matí de dissabte s'ha omplert de tallers i jocs per la canalla, mentre que els més grans han pogut participar d'un concurs de trencaclosques.

Unes 300 persones s'han donat cita al Centre Cívic de la Floresta per tastar una de les 30 paelles que s'han preparat a la XVI Trobada de Mestres Paellers.

Després d'un bon apat, la tarda ha donat pas a la música a càrrec del Dj de la Floresta Àlvar Solache i al Ball de Festa Major amb l'orquestra Confeti'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.