Les havaneres posen el punt i final a cinc dies de Festa Major a la Floresta


  • Comparteix:

Més de 300 persones s'han aplegat al tradicional concert d'havaneres de la Festa Major de la Floresta. D'aquesta manera, els florestans han posat el punt i final a cinc dies de celebracions i activitats per a tots els gustos que han rebut una molt bona resposta de públic.

L'últim diumenge de Festa Major ha aplegat activitats per als més petits, un espectacle de màgia i humor i la tradicional Missa. Un cop més els florestans han volgut gaudir d'aquesta festa del districte que ha clos amb el concert d'havaneres, enguany a càrrec del grup Mar Endins.

Les propostes més tradicionals i les novetats han donat forma durant cinc dies a una Festa Major que ha rebut una molt bona resposta. La participació ciutadana ha estat un dels elements més destacats de les celebracions.

D'aquesta manera, el districte clou la seva Festa Major fins el proper any i amb l'esperança de poder afegir el Casino com a espai destacat del programa d'activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.