L'Ateneu comptarà amb 150 metres quadrats més la temporada vinent


  • Comparteix:

El nou local de l'Ateneu, situat a la cantonada de la plaça de Pep Ventura amb el carrer Sabadell, entrarà en funcionament la propera temporada. El nou espai consta de 150 metres quadrats i està pensat per celebrar-hi les activitats més nombroses com poden ser conferències i alguns tallers.

L'èxit d'assistència d'algunes propostes de l'Ateneu han portat a l'entitat a ampliar les instal·lacions amb una nova sala, que pot arribar a allotjar fins a 130 persones. La nova sala anirà destinada a algunes activitats de ball, a la celebració de conferències i també hi tindran lloc diversos cursos.

El director de l'Ateneu, Ramon Pros, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' les funcions que desenvoluparà la nova sala.

Ramon Pros

Serà un element dinamitzador de les activitats col·lectives.


D'altra banda, l'Ateneu tancarà tot el mes d'agost. Aquest dijous serà l'últim dia que el centre estarà obert al públic. El dilluns 1 de setembre, l'Ateneu tornarà a obrir les seves portes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.