Gerard Quintana actuarà a la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

La Festa Major de Valldoreix, que començarà al setembre, estarà protagonitzada per les actuacions musicals de Gerard Quintana i La Puerta de los Sueños. L'art, l'esport i la música, així com la història del territori de Valldoreix, seran les temàtiques més destacades que s'oferiran al llarg de la festa gran.

Valldoreix iniciarà la seva Festa Major el dia 11 de setembre, coincidint amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. A la plaça del Casal de Cultura es commemorarà la diada durant tota la tarda amb diferents actes, com el Cant dels Segadors i la tradicional ballada de sardanes.

La Festa Jove comptarà amb propostes musicals per a tots els gustos, però els plats forts seran els concerts de Gerard Quintana i La Puerta de los Sueños durant el cap de setmana del 14 i 15 de setembre. Ho explica la vocal de Cultura i Joventut, Susana Herrada.

Susana Herrada

Hi haurà dos dies de Festa Jove davant del pabelló de la piscina, per al públic jove.


Aquest any també s'integrarà la Festa Major de l'Esport entre els principals actes de la Festa Major. L'esport serà protagonista amb els trofeus de voleibol, futbol sala, bàsquet, hípica, tennis i pàdel, així com també amb l'activitat l''Aventura de l'esport', on s'instal·laran un rocòdrom, tirolines i llits elàstics.

Altres grans cites seran la fira d'artesans, la cinquena edició de la fira de comerç al carrer i la 'Festa de la Bicicleta'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.