Comença la Festa Major de Valldoreix, que s'allargarà fins el cap de setmana vinent


  • Comparteix:

Coincidint amb la Diada Nacional, avui comença la Festa Major de Valldoreix. Les activitats s'allargaran durant tot aquest cap de setmana i el següent, omplint de festa tot el territori. Les celebracions comencen a la tarda amb el cant dels himnes de Catalunya i de Valldoreix, una ballada de sardanes i un espectacle dels Marxosos del Vallès.

La novetat de la Festa Major d'enguany és que se sumarà la Festa Major de l'Esport que tradicionalment s'havia fet un cap de setmana abans. Les actuacions musicals aniran representades de mà de músics com Gerard Quintana i el conjunt La Puerta de los Sueños.

El tret de sortida de la Festa Major tindrà lloc a dos quarts de set a la plaça del Casal Cultura. El cant dels himnes d''Els Segadors' i de Valldoreix anirà càrrec de la Coral l'Harmonia de Valldoreix.

Més tard, a les set de la tarda, i al mateix Casal, una ballada de sardanes amb la Cobla Amoga de Girona s'afegirà a la festa on es ballarà una sardana dedicada exclusivament a Valldoreix.

A dos quart de nou del vespre, la Nau de Cultura acollirà l'espectacle 'Història del cine', a càrrec dels Marxosos del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.