Els tornejos esportius marcaran la Festa Major de Valldoreix d'aquest dissabte


  • Comparteix:

La Festa Major de Valldoreix reprendrà aquest dissabte les activitats amb els diversos tornejos esportius que es faran al llarg de tot el dia. Un concurs de graffitis, hípica, tallers d'art i un sopar degustació seràn algunes de les cites a les quals podran assistir els valldoreixencs.

Bàsquet, Futbol Sala i Pàdel durant 12 hores. Aquesta és la intenció de les diferents copes que ha organitzat l'EMD de Valldoreix que duraràn de nou del matí a nou de la nit.

Al llarg de dia s'aniran succeint les activitats com un taller de graffitis o un concurs de salts d'hípica, els dos amb prèvia inscripció.

Després d'un taller d'art a les sis de la tarda, es farà un sopar degustació a dos quarts de nou. Tothom que porti un plat fet a casa i coberts podrà gaudir de la cuina valldoreixenca i de la poesia, música i màgia que acompanyaran els àpats.

La parròquia de Sant Cebrià és l'organitzadora d'una lectura musicada de la carta de Cebrià a Donat que tancarà la jornada d'avui dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.