La família de Jorge Osuna Rodríguez demana la col·laboració ciutadana per trobar al seu fill desaparegut fa tres mesos


  • Comparteix:

Jorge Osuna, en una imatge de fa set anys

Jorge Osuna, en una imatge de fa set anys

La família Osuna Rodríguez de Valldoreix demana la col·laboració ciutadana per trobar el seu fill que va desaparèixer al maig. Els pares de Jorge Osuna Rodríguez el van veure per última vegada el 3 de maig quan l'home, de 44 anys i amb una malaltia mental, va sortir de casa, com feia cada dia, per donar una volta per les zones boscoses de Valldoreix. Els Mossos d'Esquadra estan investigant ara el cas.

Jorge Osuna Rodríguez va sortir de casa al matí per donar una volta per Valldoreix, com feia sovint des que vivia amb els seus pares després de vendre el seu pis de Coll Favà, però a la nit no va tornar.

Després de dues setmanes de la desaparició, la família va marxar uns dies fora i en tornar es van adonar que els havien entrat a robar. Els pares d'en Jorge es van trobar llavors una nota suposadament del seu fill que deia que havia marxat de vacances. La família assegura que la lletra no és la del seu fill i no creuen que en Jorge hagi marxat pel seu propi peu.

Aquell mateix dia, el 20 de maig, els pares d'en Jorge van denunciar la desaparició a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat. Cugat.cat s'ha posat en contacte amb el cos policial i han explicat que estan investigant el cas però que no hi ha cap novetat.

La família fa una crida a la ciutadania i demana la seva col·laboració per si algú ha vist en Jorge. La fotografia que es mostra del desaparegut és de fa set anys, ja que el dia del robatori també es van emportar la majoria de les imatges familiars. La família ha explicat que en Jorge està actualment més prim i que vesteix sempre de negre.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Visc a Valldoreix i m'agradaria ajudar, però si va desaparèixer el 3 de Maig, haurien d'haver començat la campanya fa tres mesos. No tenen d'altres familiars fotos mes recents? Per quina zona va desaparèixer? Ho han buscat ja la policia, guardia urbana...?

Valldoreixenc. Enviat el 4/ago/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.