La Generalitat amplia els dies de caça del porc senglar


Temes relacionats

S'amplia la temporada de caça del senglar per frenar-ne la proliferació (23/jul/07)

Sant Cugat vol que es prohibeixi la caça a la Torre Negra ( 4/abr/07)


  • Comparteix:

La Generalitat amplia els dies de caça del porc senglar a causa de la seva abundància. A la zona de Sant Cugat es podrà caçar tots els dies de la setmana a partir del set de setembre. Les societats de caçadors decidiran els dies de cacera en funció del nombre d'exemplars.

El departament de Medi Ambient ha decidit ampliar els dies de caça del porc senglar, de manera que es permetrà realitzar aquesta activitat tots els dies de la setmana. Cada societat de caçadors de la zona decidirà, en funció de la zona i el nombre de senglars, els dies que es permetrà la caça.

El parc de Collserola, del qual forma part la zona de Sant Cugat, compta amb més de 400 exemplars de porc senglar. Davant l'augment del nombre de senglars a la zona, la Generalitat va decidir al gener sancionar les persones que donin menjar a aquests animals amb multes de fins a 450 euros. La finalitat principal d'aquestes sancions és evitar la proliferació de senglars i impedir que s'acostin a les zones urbanes. El període de cacera ja s'havia ampliat altres anys a causa de l'excessiu nombre d'exemplars al Parc de Collserola.

La temporada de cacera començarà el set de setembre i finalitzarà a finals de febrer de 2009.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Totalment un acte de terrorisme a les bases del ecologisme i naturalisme, es una pena que cugat.cat fes una noticia de un barbarisme com aquest. Això sembla la inquisició del porc. Quina bretolada!!

CKSC. Enviat el 5/ago/08


Sap greu que es matin només perqué n´hi ha masses, i de persones que no n´hi massa? Els pobres senglars no ténen la culpa!

Adam. Enviat el 1/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.