La Colònia Montserrat comença aquest divendres la seva Festa Major


  • Comparteix:

La Colònia de Montserrat / Arxiu

La Colònia de Montserrat / Arxiu

El barri valldoreixenc de la Colònia de Montserrat comença avui la seva Festa Major. Les activitats, que inclouran concerts, campionats esportius i un concurs de pastissos, comencen aquest vespre amb un sopar de germanor i un concert d'havaneres. La festa seguirà durant tot el cap de setmana

Durant el dissabte al matí es podrà assistir a la visita d'un espai cultural. Enguany l'activitat mostrarà el Castell de Canals i tindrà inici a les deu del matí. A les set de la tarda es realitzarà una sardinada-botifarrada popular. La festa continuarà amb el Bingo de Festa Major, que tindrà lloc a dos quarts de deu de la nit al Casal de la Colònia de Montserrat. Finalment, hi haurà l'actuació del grup de rock Los Desaparitados, format per veïns del barri.

Un altre dels actes previstos és el campionat de dards i billar, que tindrà lloc el diumenge a dos quarts de dotze del migdia. El concurs gastronòmic de pastissos, a càrrec de veïnes de la zona, està obert a tothom i comptarà amb un jurat amb representants de totes les edats. La festa infantil, prevista per a dos quarts de sis de la tarda, posarà punt i final a la Festa Major. L'actuació d'enguany anirà a càrrec de grup d'animació Merche & Koko i finalitzarà amb una xocolatada per tothom. A les vuit del vespre s'acomiadarà la Festa Major.

Escoltem el president del barri de la Colònia de Montserrat, Antonio Yuste.

Antonio Yuste

Hi haurà una actuació d'havaneres, una sardinada popular, una visita a un lloc d'interès i una festa infantil.


Yuste també ha explicat que la Festa Major, que anteriorment es celebrava durant la Mare de Déu d'agost, ha traslladat les seves dates a finals de mes a causa del canvi que s'ha produït al barri, ja que anteriorment era una zona d'estiueig i ara ha esdevingut un lloc de residència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.