El nou pàrquing de la plaça de la Vila ofereix 200 places d'aparcament al centre de la ciutat


  • Comparteix:

La inauguració de la nova plaça de la Vila durant la passada Festa Major va fer que per molts passés desapercebuda una altra inauguració, la del pàrquing que hi ha precisament sota d'aquesta plaça. Amb un total de 200 places d'aparcament, el pàrquing se suma als diversos que hi ha al centre de Sant Cugat, completant una oferta que l'Ajuntament considera més que suficient per garantir una bona mobilitat als santcugatencs que es desplacen en cotxe particular.

El nou aparcament de la plaça de la Vila està gestionat per l'empresa Cintra, que ja en té quatre a la ciutat. De les 200 places, que estan repartides en dues plantes, aproximadament la meitat són de pupil·latge, i les altres de rotació. Les places de venda tenen un preu de 24.000 euros, i de moment se n'ha venut una vintena.

La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, ha explicat que aparcaments com aquests milloren la circulació a la ciutat.

Marta Subirà

Amb aquest nou aparcament fem que el carrer quedi més lliure de cotxes i sigui més per les persones.


La construcció de l'aparcament, que va anar a càrrec d'una UTE de la qual forma part Cintra, ha tingut un cost de 3,3 milions d'euros. La concessió a Cintra té una durada de 50 anys.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.