El Departament d'Educació destina un milió i mig d'euros en la construcció de l'onzena escola


Temes relacionats

Recoder considera prioritari un pacte entre els grans partits en matèria d'educació (31/jul/08)

Segons Xavier Boix, ICV-EUiA hauria de sortir del govern si s'aprova la LEC en els termes actuals (31/jul/08)

La USTEC qualifica de 'farsa' les negociacions per la Llei d'Educació (29/jul/08)


  • Comparteix:

Vista del Turó de Can Mates

Vista del Turó de Can Mates

La Generalitat destinarà més d'un milió i mig d'euros en la construcció de l'onzè CEIP. La previsió és que les obres ja estiguin finalitzades a l'inici del proper curs. Aquesta inversió s'inscriu dins un pla del departament d'Educació que té un pressupost de 350 milions d'euros destinats en obres de centres escolars que entraran en funcionament properamenta principis de curs.

El Departament d'Educació invertirà 350 milions d'euros en construir 64 centres educatius i realitzar 43 ampliacions i reformes. Les obres finalitzaran a l'inici del curs 2008-2009 o durant el primer trimestre escolar.

Pel que fa a la nostra ciutat, La Generalitat destinarà un milió i mig d'euros en la construcció del nou CEIP Sant Cugat XI, que disposarà de dues línies d'educació infantil. Es preveu que a principis del curs el nou centre ja estarà acabat per tal que comenci a funcionar. La construcció estarà a càrrec de l'empresa Teyco i el centre estarà situat al carrer Josep Irla, al sector del Turó de Can Mates.

D'altra banda, el Departament d'Educació també realitzarà obres de reforma i millora en 599 centres educatius de Catalunya, tant de Primària com de Secundària. Les obres són bàsicament actuacions d'acondicionament o manteniment de centres, i es preveuen ampliacions d'algunes aules, arranjament de les façanes, redistribucions dels centres o millora dels accessos i insal·lació d'ascensors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.