L'Esquerra Independentista de Sant Cugat organitza activitats per la Diada Nacional


  • Comparteix:

La Coordinadora de l'Esquerra Independentista de Sant Cugat (CEI) ha organitzat diversos actes per commemorar el proper Onze de Setembre a la nostra ciutat. Un sopar de germanor, diferents actes culturals i concerts són algunes de les activitats previstes per la nit abans de la diada.

La CUP, el Casal Popular de la Guitza, el SEPC i l' Assemblea de Joves s'han unit sota el nom de l'Esquerra Independentista de Sant Cugat per a coordinar per segon any consecutiu les activitats de commemoració de la Diada Nacional.

Ignasi Bea, un dels membres de l' Assemblea de Joves, ens explica per què van decidir iniciar aquesta proposta.

Ignasi Bea

L'Esquerra Independentista de Sant Cugat només participava en els actes de Barcelona. Des de l'any passat vam decidir organitzar activitats a Sant Cugat pel matí.


Al matí està previst que tinguin lloc diferents activitats culturals com ara l'actuació dels bastoners i els grallers. També hi haurà exposicions, parlaments i paradetes d'informació de les diferents entitats. Al vespre faran un sopar popular com l'any passat, i com a novetat conclouran la jornada amb concerts de grups locals, entre els quals destaca el debut del grup santcugatenc Amenaça Col·lectiva.

Ignasi Bea assegura que serà un punt de trobada per qualsevol persona que es vulgui apropar al col·lectiu independentista de Sant Cugat. A més, en nom de l' Esquerra Independentista de Sant Cugat explica la importància que la Diada ha de significar per a tots els catalans.


Ignasi Bea

La Diada s'està perdent per la creença que ara ja no cal i nosaltres creiem que encara queda molta feina per fer.


La festa santcugatenca de la Diada promoguda per l'Esquerra Independentista tindrà lloc la vigília de l'Onze de Setembre. Així, l'assistència als concerts no es veurà condicionada perquè l'endemà no s'ha de treballar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.