El comerç de la Rambla del Celler recupera la normalitat després de les obres


  • Comparteix:

Els botiguers de la Rambla del Celler han recuperat bona part dels clients, un cop acabades les obres que han bloquejat la via durant més de dos anys. Els comerciants asseguren que han notat una millora significativa des del mes passat, tot i que lamenten la durada excessiva dels treballs.

Durant els treballs a la via, la pols i els sorolls dels operaris han allunyat la clientela dels comerços, i fins i tot alguns s'han vist obligats a tancar o a canviar d'ubicació. Segons els comerciants de la Rambla del celler, les obres s'han fet notar en els negocis.

El dependent de la llibreria el 'Celler del Llibre', Ferran Portón, valora les conseqüències de les obres en el seu comerç.

Ferran Portón

Les obres han estat llargues i complicades, i ens han afectat molt perquè l'accés a les botigues s'ha vist reduït.


A més, els botiguers es queixen de la llarga durada de les obres i esperen que l'Ajuntament els compensi d'alguna manera. Escoltem el responsable del quiosc, Javier LLorente.

Javier Llorente

L'Ajuntament no ha controlat l'execució de les obres ja que es podrien haver acabat en menys d'un any.


La majoria de botiguers de la Rambla del Celler asseguren haver notat un increment dels clients des de la fi de les obres per la Festa Major. Els venedors es mostren satisfets del resultat dels treballs i fins i tot creuen que la millora atraurà els santcugatencs a passejar per la Rambla del Celler i acostar-se als seus comerços.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.