El servei de Renfe de la C7 tornarà a la normalitat a finals de setembre


  • Comparteix:

Els horaris de Renfe a Sant Cugat no tornaran a la normalitat fins a finals de setembre. Des del 12 de juliol la companyia ha modificat el servei de la línia C7 de rodalies al tram Martorell - Castellbisbal - Rubí - Sant Cugat i Cerdanyola Universitat, per tal d'executar les obres d'adequació de les vies.

A l'estació de Sant Cugat la freqüència de pas dels trens modificada és d'un tren per hora i sentit, tant els dies laborables com festius, amb un recorregut íntegre de la línia. En un primer moment el trànsit només tenia lloc a la via 1, però a partir d'aquesta setmana els usuaris només podran fer ús de la via 2 per ambdós sentits.

El Ministeri de Foment està realitzant obres de millora per adequar les vies a l'ample internacional i a l'ibèric en el tram Castellbisbal/Papiol - Mollet Sant Fost. La companyia assegura que les obres no estaran enllestides en la seva totalitat fins d'aquí 20 mesos aproximadament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.