El Banc de Sang visitarà quatre dies Sant Cugat al setembre per recollir donacions


  • Comparteix:

Els santcugatencs podran triar aquest setembre entre diferents horaris i espais per fer les seves donacions de sang. A partir del mes vinent, el Banc de Sang i Teixits de Catalunya s'instal·larà unitats mòbils a diferents punts de la ciutat i el dia 23 es podrà donar sang a l'Hospital General de Catalunya.

Durant el mes de setembre, els santcugatencs tindran la possibilitat de fer donacions de sang a prop de casa ja que el Banc de Sang i Teixits de Catalunya visitarà quatre vegades Sant Cugat. Per facilitar l'assistència de tothom que hi vulgui col·laborar, les donacions de sang es faran en diferents indrets de la nostra ciutat, en dies feiners i festius, i en horaris de matí i tarda.

La primera parada serà el dimecres 3 de setembre a l'edifici de la Creu Roja, al carrer Sant Juli. El següent dissabte, 6 de setembre, el Banc de Sang s'instal·larà a la Casa de Cultura.

Les unitats mòbils visitaran el Club Muntanyenc el dilluns 8 de setembre. La darrera parada serà el dimarts 23 de setembre a l'Hospital General de Catalunya.

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya necessita unes 1.000 donacions cada dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.