La Festa Major de les Planes finalitza amb paella i havaneres


  • Comparteix:

Aquest diumenge les Planes posa el punt final a la seva Festa Major. Les activitats més destacades són la paella del migdia, les havaneres a càrrec del grup Bergantí i les finals dels campionats de petanca, parxís i dòmino disputades aquests dies.

La jornada s'iniciarà a les deu del matí amb una sortida cap a Mataró. A la mateixa hora, es començarà a disputar la final del campionat de petanca al Casal de la Gent Gran.

D'onze a una del migdia la plaça de la Creu d'en Blau acollirà el setè concurs de pintura Joan M. Miras. A les dotze, se celebrarà la tradicional Missa de Festa Major i a la una es podrà menjar paella.

A les cinc de la tarda, arriba el moment de conèixer els guanyadors dels campionats de parxís i de dòmino. A les vuit del vespre, per tancar la Festa Major, tots els assistents a la plaça de la Creu d'en Blau podran gaudir de les havaneres a càrrec del grup Bergantí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.