Les Planes sí que farà Festa Major però l'organitzarà l'Ajuntament


  • Comparteix:

Les Planes celebrarà finalment la Festa Major tot i que estarà organitzada per l'Ajuntament. La comissió de festes del districte no coordinarà la celebració com en edicions anteriors per protestar per la infrautilització del Centre Cívic-Casal de Gent Gran de les Planes.

La Comissió de Festes del districte s'ha desentès de l'organització perquè considera que la gent gran no els facilita la feina. Segons els fins ara organitzadors, els avis no cedeixen les instal·lacions del centre cívic per la tarda, quan haurien concentrat la major part de les activitats de la Festa Major. Per aquest motiu la comissió també ha decidit dissoldre's.

El conflicte entre comissió i avis no ve de nou, en altres ocasions segons afirma la comissió, la gent gran ja ha posat entrebancs a l'hora de compartir el centre cívic. Per exemple, durant la trobada de puntaires els van prohibir l'entrada als lavabos i el Dia de la Dona la gent gran va protestar amb crits de rebuig per les obres treatrals i els contes que s'havien organitzat en honor a la dona.

La Festa Major de les Planes ,organitzada per l'Ajuntament, tindrà lloc del 10 al 14 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.