Els peatges dels Túnels de Vallvidrera penalitzaran els vehicles amb un sol conductor


Temes relacionats

La Generalitat potenciarà la xarxa pública de transport per reduir l'ús del vehicle privat ( 8/ago/07)


  • Comparteix:

Els peatges dels Túnels de Vallvidrera aplicaran penalitzacions als conductors que viatgin sols i bonificaran els vehicles amb més ocupació. El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha explicat que encara no hi ha cap data fixada per a la posada en marxa d'aquest projecte.

Segons Nadal, aquestes mesures s'aplicaran en experiència pilot al peatge dels Túnels de Vallvidrera situat entre Barcelona i Sant Cugat.

No ha transcendit quina bonificació s'aplicarà als vehicles en què viatgin dues o més persones o en quins altres peatges podria fer-se extensiva aquesta iniciativa.

Aquesta és una de les 93 mesures del Pla Director de Mobilitat de la Regió Metropolitana de Barcelona, que ha aprovat aquest dijous la Generalitat. Aquest pla té com a objectiu millorar la mobilitat en aquesta àrea potenciant el transport públic.



  • Comparteix:

COMENTARIS

SEMBLA QUE EL CONCELLER S'HA TORNAT BOIG, AIXO NO ES NI PROPOSABLE, ES UNA BESTIESA TOTAL, Y ANTI DEMOCRATIC

NO M'HO CREC. Enviat el 2/set/08


Trobo vergonyos que es penalitzi.Com poden fer una bestiesa tant gran.La qüestió es fer "calès" a costa dels pobres ciutadans.Jo cada setmana viatjo al solsonès per obligació i si no fos pel cotxe no ho podria fer.El dia (any) que hi hagin serveis públics a tot el territori i amb condicions potser ¿? es podria estudiar aquest tema

una conductora a la força. Enviat el 3/set/08


Em sembla idiòtica una mesura que m'obligarà a dir-li a un dels meus fills: "Deixa de jugar, que m'has d'acompanyar al cotxe" I quan em pregunti "per què?" li hauré de respondre "fill meu, estàs de decoració".

Xavi Montero. Enviat el 3/set/08


Em sembla una animalada, ens em begut l' enteniment? a sobre que pagues, si vas sol paga encara mes, es a dir si vaig a visitar a la tieta a l' hospital haure d' endurme companyia.Aixo un govern d' esquerras, que son els que miren per la butxaca...menys mal que si focin de dretes...

yo. Enviat el 3/set/08


jo m'enduré un nino

conductora. Enviat el 3/set/08


A veure quan madurem politicament, no podem continua votant un partit pel qual ens prometi que en els col·legis s'obligués a parlar en catalan, i d'altra banda ens aquest robant i fastiguejant.

Andres. Enviat el 3/set/08


Transporte publico por el tunel de Valvidrera con billetes subvencionados!!! Eso si es una solucion. Lo demas, un negocio encubierto. A menos coches mas rentabilidad.

rvilari. Enviat el 3/set/08


Em sembla fantàstic. Com que som incapaços de fer un transport públic en condicions, ni una entrada a Barcelona en condicions, fem pagar als treballadors un plus per pal.liar les insuficiències en infraestructures.... com si els que hi entrem a Barcelona pels túnels, de 8 a 9 del matí ho fessim per gust, a sobre que paguem i ens estem una hora!

Una altra conductora emprenyada. Enviat el 3/set/08


La Generalitat gasta tanto en temas de nulo interés ciudadano que ha de buscar más impuestos con los que martirizarnos. Todo lo arregla todo con dinero de nuestros bolsillos. Sobre todo para pagar los supersueldos de asesores, consejeros, etc. Cuando apliquen éste yo me iré a Barna por la Arrabasada. Ya se sabe que los santcugatencs somos todos millonarios, así que ¡a pagar, chicos!

Euskotarra. Enviat el 4/set/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.