Inversió de més de 300.000 euros per posar les escoles a punt abans de l'inici del curs


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha invertit 330.000 euros aquest estiu per posar a punt els centres de primària (CEIP) de la ciutat. Es tracta d'una desena d'actuacions, de les quals encara s'han de finalitzar sis.

Fins ara, l'Ajuntament ja ha finalitzat quatre millores a centres escolars de la ciutat. A l'escola bressol La Mimosa s'han canviat les finestres. Al Pi d'en Xandri, s'hi ha adequat un magatzem i s'hi han col·locat nous tendals, i al Collserola s'ha dividit i ampliat el vestíbul del centre. En total, aquests treballs han costat prop de 165.000 euros.

A hores d'ara, encara s'estan executant l'enjardinament de l'onzè CEIP, la millora dels lavabos del CEIP La Floresta, la instal·lació d'uns nous tendals a l'escola Gerbert d'Orlach i la millora dels sorrals del centre Pins del Vallès. Aquestes actuacions s'eleven fins als 95.000 euros.

Pendents d'iniciar-se estan els arranjaments del pati del CEIP Collserola i de la porta de l'escola de música municipal. En total, aquestes dues millores sumen uns 70.000 euros.

L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que els treballs pendents no afectaran el curs escolar.


Lluís Recoder

Encara queden alguns treballs, que es faran aquestes setmanes. són obres compatibles amb les classes.



El pressupost d'aquest pla d'obres s'ha dividit entre tres àrees dels comptes municipals. Medi Ambient pagarà 50.000 euros; Serveis Urbans, 165.000; i Obres i Projectes, 115.000.

L'Ajuntament no es fa càrrec de les millores i arranjaments dels centres de secundària ja que és competència del govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.