Estrena d'una pel·lícula d'animació en català als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les dues sales de cinema de Sant Cugat acullen avui l'estrena del film en català 'L'esperit del bosc', una producció de Dygra films. Aquesta factoria d'animació ja va produir en català pel·lícules com 'El bosc animat' i 'El somni d'una nit de Sant Joan'.

'L'esperit del bosc' és la història de dos talps anomenats Furi i Linda i un ratolí, Piorno, que es resisteixen a abandonar el bosc amenaçat per un poderós home de negocis que pretén construir una carretera. La malvada senyora d'Abondo veu l'oportunitat perfecta per acabar amb el bosc però els protagonistes, amb l'ajut de Cebolo, un talp espantadís arribat de la ciutat, decideixen donar vida a la única cosa que fa por a la senyora d'Abondo, 'l'esperit del bosc'.

A més del cinema Sant Cugat i el Yelmo Sant Cugat, la pel·lícula s'estrena també a una vintena de sales de tot Catalunya. El film està seleccionat per competir a la secció oficial del Festival Internacional de Cine Infantil de Chicago.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.