Les Jornades Ramon Barnils comencen amb una conferència d'Antoni Bassas


Temes relacionats

Barnils, mestre i periodista de referència (19/set/08)

Les segones Jornades Ramon Barnils debatran el panorama periodístic català ( 8/set/08)

Antoni Bassas inaugurarà les Jornades de Comunicació Ramon Barnils ( 3/set/08)


  • Comparteix:

Les segones Jornades de Comunicació Ramon Barnils comencen aquest divendres, a dos quarts de vuit de la tarda, amb una conferència inaugural a càrrec d'Antoni Bassas. A les vuit del vespre hi haurà la primera taula rodona de 'Periodisme i política', moderada per Xavier Fornells, amb intervencions del sotsdirector del diari 'Avui', Salvador Cot; el director d'El Mundo' a Catalunya, Àlex Salmon; el diputat del PSC-CpC, el santcugatenc Josep Maria Balcells, i el secretari de Comunicació de CiU, David Madí. L'acte té lloc al claustre del Monestir.

Les Jornades de Comunicació Ramon Barnils pretenen recordar la figura del periodista santcugatenc i recuperar la seva tasca. Aquestes jornades serviran, també, per valorar la situació del panorama periodístic català.

El director de Cugat.cat, Xavier Fornells, explica el contingut de les jornades.

Xavier Fornells

Les hem plantejat sobre dues qüestions. Una és el contacte complex del periodisme i política i l'altra la impossibilitat d'aquest país de tenir un espai propi.


El segon i darrer dia de les Jornades de Comunicació Ramon Barnils arrencarà amb la presentació del premi de comunicació per a joves, a càrrec del tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura. L'acte més destacat és la taula rodona 'L'espai català de comunicació', que moderarà Rita Marzoa, membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. En aquesta sessió hi participaran Àlex Gutiérrez, president de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc), i l'escriptor i periodista Víctor Alexandre. També hi haurà les intervencions del director del grup Cultura 03, Vicent Sanchis, i el periodista d'El Temps, Enric Rimbau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.