Anna Riuró: 'El conveni entre la Generalitat i els Ajuntaments vol millorar els resultats escolars'


  • Comparteix:

La delegada del departament d'Educació de la Generalitat al Vallès Occidental, Anna Riuró, considera que el conveni entre el govern català i una desena d'Ajuntaments, entre els quals hi ha Sant Cugat, representa un avenç en la cogestió entre les administracions en matèria d'educació. L'objectiu de l'acord és actuar en planificació escolar, plans educatius de l'entorn i escolarització de l'alumnat.

Durant l'acte d'inauguració del nou curs escolar, Anna Riuró ha descrit el protocol com la voluntat del govern català i d'aquests ajuntaments d'avançar en la corresponsabilització de l'educació a Catalunya. Els objectius del conveni, segons Riuró, són molt clars: buscar l'excel·lència escolar i garantir la cohesió social.

Escoltem la delegada del departament d'Educació de la Generalitat al Vallès Occidental.

Anna Riuró

Centrem el conveni en planificació escolar, plans de l'entorn i escolarització per aconseguir millors resultats.


Per dur a terme aquests objectius, cada una de les deu zones que gaudiran d'aquest conveni comptarà amb un director que haurà de traslladar al departament d'Educació les necessitats concretes de cada territori.

Riuró ha explicat que aquest curs es presenta 'tranquil' després de dos anys intensos pel Pacte Nacional i el debat de les Bases de la Llei d'Educació. Respecte aquesta normativa, la delegada s'ha mostrat satisfeta que la llei estigui al Parlament i confiada que s'aprovarà amb consens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.