Ràdio Sant Cugat estrena avui la programació de la 26a temporada


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat arrenca avui la nova programació incrementant els espais informatius i potenciant els continguts, l'entreteniment i la música. La graella de la 26a temporada de l'emissora municipal busca consolidar els interessos dels oients i internautes que segueixen la programació a través del 91.5 FM i Cugat.cat.

La producció dels Serveis Informatius, coordinats per Josep Gimeno, s'amplia fins a tres espais diaris a les franges de matí, tarda i vespre. El format serà el de l'Informatiu Matí amb notícies actualitzades i es mantindran els butlletins horaris.

L'equip d'esports també reforça la seva presència al cap de setmana amb l'avanç informatiu 'Vermell i negre' els dissabtes al migdia amb Carme Reverte. L''Esport en marxa', el resum de la jornada dels diumenges al vespre, es manté amb Joan Garcia al capdavant.

El magazín 'Sant Cugat a Fons' celebra cinc anys en antena amb un espai a de vuit a deu del matí que repassarà l'actualitat santcugatenca amb Sílvia González i Xavier Fornells. Amb l'ajut de l'equip d'informatius, la divisió d'esports i l'àrea de programes, el programa oferirà un informatiu amb entrevistes, connexions en directe i la tertúlia.

El programa més veterà, 'Roda d'Amics' torna els diumenges al matí amb Pere Pahissa i Joan Fàbregas i les sarsueles, sardanes i poesies. L'espai amplia el seu horari, d'onze a una del migdia, en la seva edició diària.

L'àmbit musical es consolida com a plataforma de bandes locals amb 'Ritme Santcugatenc' a les deu del matí amb Jéssica Sotodosos. La música també és protagonista al cap de setmana amb 'Bucs d'assaig' a les nou del vespre i amb 'La llista' que torna amb Lluís Marquina a les deu.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Molts ànims a tot l'equip (informatius, programes, musicals, esports...) per la temporada que avui comenceu. Seguirem amb atenció la programació, que pinta molt bé! Una abraçada.

Miquel. Enviat el 15/set/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.