Cap incendi forestal durant la campanya d'estiu


  • Comparteix:

La campanya de prevenció d'incendis a Sant Cugat es tanca sense incidències importants. Durants els mesos d'estiu, només s'ha cremat una superfície de 75 metres quadrats en quatre incendis que han afectat matolls.

L'estiu de 2008 ha finalitzat com un dels millors que ha viscut la ciutat en materia d'incendis. L'any passat van cremar un total de 3'5 hectàrees. Enguany, la xifra no ha superat els 75 metres quadrats. En aquesta ocasió, el dispositiu de prevenció ha comptat amb el parc d'estiu de Can Ribes, els voluntaris del Grup d'Intervenció de l'ADF i de protecció civil, la Policia Local, les torres de guaita del Parc de Collserola, a més d'una dotació de Mossos d'Esquadra.

Tot i que la campanya de prevenció d'incendis es dóna per finalitzada, l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona estan redactant el pla d'evacuació de la Colònia Montserrat que es lliurarà porta a porta en aquest territori valldoreixenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.