Detenen un caprapat acusat d'apallissar dos nois bolivians


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor d'una pallisa a dos joves bolivians al Parc Central. El jove, que se'l considera un membre actiu d'un grup neonazi de la ciutat, presumptament va utilitzar una ampolla de vidre amb la qual va trencar dues dents i la mandíbula a un dels agredits.

Agents de la policia nacional catalana han detingut aquest dimecres a Sant Cugat un jove de 24 anys i veí de la ciutat. El detingut està acusat d'haver agredit a dos joves d'origen bolivià la nit del dissabte 6 al Parc Central.

El jove detingut va fer servir una ampolla de vidre per apallissar les dues víctimes. A un dels joves, li va trencar dues dents i la mandíbula. L'altre va resultar ferit amb contusions per tot el cos. La investigació continua oberta, ja que hi ha més implicats en el cas. De moment, però, tots els indicis apunten que l'arrestat va ser el membre més actiu dels skins que van participar en l'agressió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.