Sant Cugat demana que s'enderroqui l'antic parvulari del Pla i Farreras a causa del seu mal estat


  • Comparteix:

El parvulari és al costat del CEIP Collserola

El parvulari és al costat del CEIP Collserola

L'Ajuntament demana a la Generalitat que enderroqui l'antic parvulari del Pla i Farreras. L'edifici està en mal estat de conservació des que va deixar de funcionar fa quatre anys.

L'estat de les instal·lacions causa malestar entre el CEIP Collserola i els veïns de la zona. Segons la direcció del centre, a l'espai s'hi acumula brutícia i hi ha persones que s'hi droguen.

La mala conservació de l'edifici fa més econòmic l'enderrocament que la rehabilitació. Tot i això, la Generalitat no ha concretat cap data per solucionar els problemes de l'antic parvulari.

El director d'àmbit d'Educació de l'Ajuntament, Valentí Freixas, aposta per dedicar els terrenys a equipaments escolars. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Valentí Freixes

La millor opció és enderrocar el parvulari i destinar l'espai a un nou equipament.


Freixes espera que el nou conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Generalitat agilitzi la millora per a l'antic parvulari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.