Els 17.000 alumnes santcugatencs inicien el curs sense cap incidència


Temes relacionats

17.000 alumnes comencen avui el curs a les escoles de Sant Cugat (15/set/08)


  • Comparteix:

El curs escolar ha començat amb total normalitat i sense cap incidència per als prop de 17.000 alumnes dels centres educatius de la ciutat. L'Ajuntament sí que ha notat un augment de les peticions de places fora de termini.

Les escoles i instituts de la ciutat han iniciat el curs sense cap mena d'incidència important i 150 alumnes han celebrat les primeres classes al nou CEIP. Tot ha transcorregut amb normalitat però enguany s'ha viscut un destacat increment de les sol·licituds de plaça fora de termini. Aquestes peticions es deuen a canvis de residència de les famílies.

Cada curs es dóna aquesta situació però la regidora d'Educació, Esther Salat, ha explicat a Cugat.cat que enguany hi ha hagut un increment important.

Esther Salat

L'augment no respon tant a nouvinguts o immigrants, sinó que són canvis de residència.


Ara, una comissió d'escolarització formada per Ajuntament i Generalitat estudiarà cada cas i les places disponibles a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.