Detenen el propietari d'un bar acusat de possessió de cocaïna


  • Comparteix:

La Policia Local ha detingut aquest cap de setmana el propietari del bar TD del carrer Torrent de la Bomba com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per possessió de cocaïna i tolerància al seu consum en un establiment d'accés públic. El detingut ja ha passat a disposició judicial i s'ha procedit al tancament del local com a mesura cautelar.

Els agents, que van aixecar una acta per infracció administrativa per incompliment d'horari de tancament, van accedir la matinada de dissabte a diumenge al local per convidar els clients a marxar de l'establiment. Una vegada a dins, els agents van observar que damunt d'algunes taules hi havia restes de pols blanca i unes bossetes amb les mateixes restes.

Ho ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, a Cugat.cat.

Xavier Martorell

Un cop allà els agents van detectar fins a 12 grams de cocaïna.


A requeriment dels agents, el propietari del local va mostrar algunes caixes, pots i armaris situats darrera la barra. En un sobre els agents van trobar una vintena de paperines amb cocaïna.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Que al Bar TD es consumia cocaina ho sabia moltíssima gent, cosa que fa impossible que la policia local ho desconeixés. Trobo que és una bona acció, tot i que fa tuf d'oportunisme polític d'en Xavier Martorell, ja que deu necessitar sumar punts després que el control de la policia local se li hagi escapat de les mans en més d'una ocasió, on s'ha demostrat l'abús d'autoritat de més d'un parell d'agents.

jo mateix. Enviat el 15/set/08


jajajajaja!!!ja era hora que tanquessin aquest antro!!!el que passa és que, com es diu al comentari anterior, tothom sap des de sempre que al TD es dedica al què es dedica! Xavier Martorell, encara que t'afanyis a netejar la teva imatge no hi ha res a fer!

Santcugatenc. Enviat el 16/set/08


El TD era el millor bar de Sant Cugat

TD. Enviat el 18/set/08


El TD era un bar on Tothom sabia el que passava!!! No entenc com no es va actuar abans, ja que no era la primera vegada que la policia visitava el local. Els olors a pixums, vómits i més eren intolerables, i més a un lloc on hi viu gent, per no comentar la quantitat de baralles i crits que es produien a altes hores de la matinada. Ja era hora pero fa temps que s'havia d'haver actuat!!!

Pau. Enviat el 20/set/08


Al TD mai no han obligat a entrar a ningu, i les baralles i bomits venen dels latins de la plaça del doctor galtes, no del TD. En fi, la policia a fet una gran operacio \"pillan\" 20 gr. de coca....x favor son patetics!!!! que vagin a buscar als narcos que viuen a sant cugat que segur que en tenim uns quants...i en aquets els tracten de senyors.

TD. Enviat el 22/set/08


Ja era hora per fi aquest poble quedarà net de xusma i la gent honrrada i treballadora podrà passejar per aquest carrer, ja esta be de tanta tolerancia cal ma dura amb aquests delinqüents !! Felicitats al Sr. Regidor i a la policia pel seu treball en vers el onrrats contribuents

titola. Enviat el 5/oct/08


Cuanta rata traidora...!!!!!!! El buen Td siempre nos acogio bien...!!!! El resto de bares son un askazo...!!!!!!

rata. Enviat el 5/oct/08


TD Forever!!!Quin fàstic de polítics i policia que només s\'entretenen en fastiguejar a la gent que s\'esbrava saludablement. No tenen altra cosa millor que fer. Estic d\'acord amb els comentaris del Rata, i el senyor Titola que li incrementin els impostos, a veure si així aconseguim que la policia faci alguna cosa de bó

ushersfall. Enviat el 7/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.